در این جلسه وزیر امور اقتصادی و دارایی و رئیس سازمان برنامه و بودجه به ارائه گزارشی مبسوط و محرمانه از شاخصهای کنونی کشور و چالشهای خرد و کلان بودجهای و اقتصادی کشور پرداختند. پس از آن سه نفر از نمایندگان به قید قرعه و همچنین رؤسای کمیسیونهای اقتصادی و برنامه و بودجه مجلس دیدگاههایشان و مشکلات مردم را بیان کردند. در انتهای این نشست نیز رؤسای مجلس و جمهور راهکارهایی برای حل مشکلات همچنین ناترازیها ارائه دادند. اما بر اساس شنیدههای «دنیایاقتصاد» در راهروهای مجلس، رئیسجمهور در این جلسه به نرخ پایین بنزین اشاره کرده و نمایندگان نیز مخالفت خود را با افزایش قیمت بنزین اعلام کردهاند.
جعفر قادری، رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید و نظارت بر اجرای سیاستهای کلی اصل ۴۴ قانون اساسی در گفتوگو با «دنیایاقتصاد» با اشاره به جلسه غیرعلنی روز گذشته مجلس اظهار کرد: تصمیم جدیدی در خصوص قیمت بنزین گرفته نشده است، اما به نظر میرسد دولت و مجلس به این جمعبندی رسیدهاند. همانطور که در مصرف آب، برق و گاز نرخها را تصاعدی میکنیم در بنزین هم این کار را باید انجام داد. یعنی هر فردی در حد یک خودرو یارانه بنزین دریافت کند و مازاد بر آن نرخها را بالا ببرند و دلیل ندارد با خرید خودروی اضافی و نگهداری کارت آنها بتواند از بنزین بیشتری استفاده کند. او ادامه داد: دولت این نگاه را داشت که روند فعلی در مصرف بنزین منجر به آن میشود که مبالغ کلانی را برای واردات بنزین اختصاص دهیم.
رئیس کمیسیون ویژه حمایت از تولید تاکید کرد: در جلسه مشترک مجلس و دولت، رئیس جمهور اعلام کرد که وضعیت فعلی قابل دوام نیست و ما نمیتوانیم به گونهای عمل کنیم که هیچ مشکلی نداریم؛ در حالی که مسائل و مشکلاتی داریم که باید با کمک همدیگر این مشکلات را حل کنیم. همچنین محسن زنگنه، نایب رئیس کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۴ با اشاره به جلسه غیرعلنی روز گذشته مجلس اظهار کرد: در جلسه غیرعلنی روز گذشته هم از سوی دولت و هم از سوی مجلس همه بسیار تند، محکم و صریح صحبت کردند. در این جلسه وزیر اقتصاد بسیار دلسردکننده صحبت و اعلام کردند که راهی نداریم و مانند گذشته مشکلات را معطوف دانستند به اینکه باید فایننس چین را بپذیریم. رئیس سازمان برنامه و بودجه نیز گزارشی را از وضعیت کشور و راهکارهایی که در پنج محور داشتند، ارائه کردند.
او تصریح کرد: در این نشست رئیس مجلس اعلام کردند راهکارهای بسیار زیادی وجود دارد برای اینکه بتوانیم مشکلات را حل کنیم. آقای قالیباف اعلام کردند که در حوزه ناترازیها دو راه داریم؛ یکی اینکه ظرفیت تولید را افزایش دهیم که طولانی و هزینهبر است. مسیر دوم نیز صرفهجویی است و ایشان بیشتر معطوف بر احکام صرفهجویی در حوزه گاز صحبت کردند. ایشان گفتند سهم بنزین در حوزه انرژی ۹درصد است؛ اما سهم بیش از ۵۰درصد متعلق به گاز است. بنابراین آقای قالیباف راهکارهایی را ارائه کردند و گفتند اگر برنامه هفتم را ملاک قرار دهیم و مسیر صرفهجویی را در حوزه ناترازیهای انرژی پیگیری کنیم، قطعا میتوانیم شرایط را بهبود بخشیم. زنگنه در پاسخ به اینکه قیمت بنزین افزایش پیدا نمیکند، گفت: باید کمیسیون تلفیق و صحن مجلس در مورد افزایش قیمت بنزین تصمیم بگیرند.