علی صفاروز دوشنبه افزود: سازمان غذا و دارو با اجرای طرحهای حمایتی از داروخانهها و تولیدکنندگان شیر خشک، درصدد است دسترسی مردم به این محصول را افزایش دهد، هدف ما این است که با ترغیب داروخانهها به توزیع شیر خشک، مشکلات موجود در این زمینه به حداقل برسد.
وی اظهار داشت: در حال حاضر، پنج کارخانه داخلی با ظرفیت مناسب مشغول تولید شیر خشک هستند و تأمین نیازهای کشور بهصورت پایدار ادامه دارد، حتی در مواقعی که تقاضا برای برخی برندهای خاص افزایش مییابد، از ظرفیت سایر کارخانهها برای پاسخگویی به بازار استفاده میشود.
صفا با اشاره به برنامههای حمایتی سازمان غذا و دارو تأکید کرد: با کاهش زمان پرداخت مطالبات داروخانهها، شرایط بهتری برای توزیع این محصول فراهم خواهد شد.
وی گفت: هدف اصلی ما، تأمین عادلانه و پایدار شیر خشک برای خانوادهها است. در این راستا، همکاری نزدیک با تولیدکنندگان و بیمهها در دستور کار قرار گرفته تا مردم بدون نگرانی به این محصول ضروری دسترسی داشته باشند.
شیرخشک یکی از محصولات پرمصرف در بین کودکان با مصرف سالیانه ۶۱ میلیون قوطی در کشور است که بخشی از این نیاز از محل واردات و بخشی نیز با تولید کارخانجات داخلی تامین میشود؛ به دلیل آنکه شیرخشک جزو محصولات راهبردی در تغذیه کودکان به شمار میرود، جزو کالاهای مشمول ارز یارانهای ۴۲۰۰ تومانی است و دولت با هدف تضمین تغذیه کودکان محروم از شیرمادر، آن را در سبد محصولات مورد حمایت خود قرار داده است.
ارائه شیرخشک یارانهای به خانوادههای دارای فرزند زیر ۲ سال با ثبت کدملی نوزاد در سامانه تیتک امکانپذیر است.