پایش روزانه سایتها توسط پلیس فتا
رئیس پلیس فتای فراجا عنوان کرد: بخشی از اقدامات پلیس فتا مربوط به رسیدگی پروندههای شکات خصوصی و یا پروندههایی است که قوه قضائیه به ما ارجاع داده و بخش دیگر اقدامات نیز مربوط به پایش سایت هاست.
رئیس پلیس فتای فراجا ادامه داد: همکاران من روزانه فضای مجازی و سایتها را رصد و پایش میکنند و تخلفات و جرمهای انجام شده را شناسایی کرده و پرونده آنها را به مراجع قضائی ارجاع میدهند. ممکن است این تخلفات صورت گرفته حتی شاکی خصوصی نیز نداشته باشند اما اگر خلافی رخ داده باشد، حتما به آن رسیدگی میشود.
مجید گفت: به عنوان مثال برخی سایتها ادعا می کنند که مدارک رسمی مثل کارت ملی، کارت پایان خدمت، گواهینامه، مدارک دانشگاهی و غیره می فروشند و با تهیه عکس های تقلبی، سعی در قانع کردن مخاطبان خود دارند؛ درحالی که همه این افراد جاعل و کلاهبردار هستند و مدارکی که تولید میکنند نیز همگی جعلی هستند.
کلاهبرداری ۸۰ درصد فروش انواع سلاح در برخی سایتها و صفحات اجتماعی
وی ادامه داد: علاوه بر فروش مدارک رسمی، فروش انواع سلاح نیز در برخی سایتها و صفحات اجتماعی تبلیغ میشود که بالغ بر ۸۰ درصد از آنها کلاهبرداری هستند. یعنی بعد از واریز وجهی به عنوان بیعانه، این افراد خریداران را مسدود کرده و دیگر پاسخگوی آنها نخواهند بود.
ارجاع پرونده تحرکات اراذل و اوباش در فضای مجازی به مراجع قضایی
رئیس پلیس فتای فراجا اظهار کرد: تحرکات اراذل و اوباش نیز در رصدهای همکاران من قرار دارد و پرونده این افراد نیز به مراجع قضائی ارجاع داده می شود.
کلاهبرداری های اینترنتی را به پلیس گزارش دهید
وی تأکید کرد: در برخی موارد شاهد هستیم قربانیان این افراد به پلیس و مراجع قضائی مراجعه نمیکنند و در واقع از این افراد شکایت نمی کنند که این مسئله اشتباه است و به مردم توصیه میکنیم اگر قربانی این افراد شدند حتما گزارشات خود را به پلیس اعلام کنند تا هرچه زودتر این کلاهبرداران دستگیر شده و تحویل قانون شوند.
مجید گفت: شهروندان می توانند هرگونه تخلفی در فضای سایبری را به شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ و یا سایت https://fata.gov.ir به صورت شبانه روزی گزارش کنند.