حسین عبدلی عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در واکنش به حادثه خارج کردن دارو به بیرون از بیمارستان توسط یکی از کارکنان بیمارستانهای تهران اظهار کرد: به دلیل اینکه داروها با ارزهای ارزان قیمت در ماه و سالهای گذشته وارد کشور شده است و با توجه به اینکه این داروها امروزه دچار نوسان قیمت در بازار بوده و قیمت آنها حدود ۲۰ برابر افزایش پیدا کرده است و همین امر فرد یا افراد را وسوسه میکند که چنین جرمی را مرتکب شوند.
وی درباره اینکه آیا نسخه الکترونیک برای پایان دادن به امثال این جرمها کافی است یا نه، افزود: نسخه الکترونیک باید برای تمام داروها درست شود و فقط از طریق پزشک تجویز و مصرف شود اما این تخلف قطعاً خارج از قاعده بوده و خیانت انباردار یا یکی از پرسنل را شاهد بوده است. ما معتقدیم که نه فقط نسخه الکترونیک، بلکه باید هر ایرانی یک پرونده الکترونیک داشته باشد. برای اینکه ما بتوانیم داروها را به دست مصرف کننده اصلی برسانیم زیرا در نسخه الکترونیک احتمال سوءاستفاده زیاد خواهد بود.
این عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه این مسئله توسط کمیسیون بهداشت و درمان پیگیری میشود، اظهار کرد: کمیسیون بهداشت و درمان به صورت قانونی در حال پیگیری است، همچنین دیروز در کمیسیون بحثهای مفصلی مطرح شد و باید با اصلاح یک سری از قوانین پایه بتوانیم اوضاع را ساماندهی کنیم. یعنی نظام سلامت به غیر از الکترونیک کردن نسخهها باید ابتدا امور بیمهها را اصلاح کند. بیمهها با اینکه دولتی هستند اما هرساله اسامی آنها تغییر پیدا کرده و این باعث نارضایتی مردم شده است. اسم سازمان بازنشستگی فرهنگی آموزش و پرورش سال گذشته با نام حافظ بوده ولی امسال با نام ملت در بین مردم حضور پیدا کرده است؛ اما این گسست در بیمه منجر به نارضایتی شده است؛ باید قوانین اصلاح شود تا این بی قانونیها از جامعه پاک شود.
دبیر کمیسیون بهداشت و درمان در مورد آخرین وضعیت پرونده بیمارستان نگاه نیز خاطر نشان کرد: هفته آینده پرونده کلینیک نگاه که منجر به نابینایی ۹ نفر شده است، از طریق کمیسیون پیگیری و دلیل اصلی این اتفاق نادر مشخص و با افراد خاطی برخورد خواهد شد.