• امروز : چهارشنبه, ۳ بهمن , ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 22 January - 2025
2

ضرورت اجرای قانون حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب

  • کد خبر : 2744
  • ۱۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۳
ضرورت اجرای قانون حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب
کمیسیون فرهنگی مجلس در مورد اجرای قانون حمایت از خانواده بیانیه ای صادر کرد.

کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی بیانیه‌ای در مورد اجرای قانون حمایت از خانواده صادر کرد. متن پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

بی شک، خانواده مهمترین رکن حیاتی جامعه اسلامی است و حجاب و پوشش اسلامی بیرق حیا و پرچم هویت عفیفانه مرد و زن مسلمان ایرانی و از ضرورت‌های مهم حفظ حیات خانواده است، که در برابر جهان تسخیر شده از خوی حیوانی استکبار، دژ مستحکمی است سرشار از امنیت و مهربانی، و آنچه مسلم است در مواجهه خشونت و شهوت تهییج شده از سوی دنیای غرب و در مقابله با اسارت خشم و بندگی شهوت، حجاب حصن حصین عزت و آزادگی است. در وانفسای فروپاشی بنیان خانواده در بسیاری از کشورهای مدعی توسعه یافتگی و ذلت برهنگی دنیای غرب که زن را به یک ابزار تجارت تبدیل ساخته است، حجاب انسانی‌ترین نماد عزت و شکوه در سرزمین مادری، و آسمانی‌ترین نشانه عفت و نجابت در آموزه‌های الهی دین وحیانی است و نشانه توجه و احترام اسلام به جایگاه رفیع انسانی مقام زن می‌باشد.

و در دوران بی‌پناهی و حیرت آدمی، حجاب گذرگاهی است به رفیع‌ترین درجات آسمان.

تبعیت و اجرای قانون در مواضع و کلام امامین انقلاب همواره تاکید شده است. تا آنجا که مقام عظمای ولایت در این خصوص می‌فرمایند: «گاهی ممکن است انسان به نظرش برسد که اگر اینجا طبق قانون عمل کنیم، مصلحت نباشد. در همان‌جا رعایت قانون از رعایت آن مصلحت بالاتر و لازم‌تر است؛ چون اگر چنانچه بنا شد که با نظر اشخاص و افراد و مصلحت‌اندیشیِ این‌وآن، معیارها و ضابطه‌ها به هم بخورد، دیگر ضابطه‌ای باقی نخواهد ماند. یک روز یک کسی یک جور مصلحت می‌داند، یک روزِ دیگر کس دیگری جور دیگری ممکن است مصلحت بداند؛ یا در یک روز دو نفر دو جور مصلحت بدانند؛ لذا دیگر قانونی باقی نمی‌ماند، ضابطه‌ای باقی نمی‌ماند. ضابطه مقدم است بر هر مصلحت‌اندیشی، بر هر نگاه و دید و بینش.»

از همین نظر ضرورت رعایت حجاب، عفت و نجابت به ویژه در انظار عمومی نیز همواره در کلام این بزرگواران توصیه شده است. تا آنجا که رهبر معظم انقلاب می‌فرمایند: «حجاب یک حکم مسلّم شرعی است. چیزی است که از آن صرف‌نظر نمی‌شود کرد. مردم ما مسلمانند، مقیّدند، متعبّدند، بانوان ما متعبّدند، باید رعایت کنند این را؛ حکم شرع است. یک نگاه، نگاه قانونی است؛ قانون واجب‌الاطاعه است و رعایت حکم قانون برای همه واجب است. چه آن کسانی که به شرع معتقدند، چه حتّی آن کسانی که به شرع هم معتقد نیستند، قانون را بایستی رعایت کنند.» لذا با وجود احکام شرع مقدس و فرمایشات امامین جامعه تکلیف همگان مشخص است.

اعضای کمیسیون فرهنگی و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی در ایام سالگرد اجرای طرح ننگین <<کشف حجاب به وسیله رضاشاه مفلوک>>، از همه مسؤولین و نهادهای انقلابی به ویژه ریاست محترم مجلس شورای اسلامی جناب آقای دکتر قالیباف که خود نیز فردی مؤمن، و از خانواده‌ای متدین و محجبه برخوردار است، توقع دارد حال که پس از هزاران ساعت کار و تلاش مجدانه کارشناسان امر از لحاظ فقهی، حقوقی، فرهنگی و جامعه شناختی، قانون جامعی تحت عنوان <<قانون حمایت از خانواده از طریق ترویج عفاف و حجاب>> به تصویب رسیده، در اسرع وقت نسبت به ابلاغ، و آن را در اختیار دولت و دستگاه‌های اجرایی قرار دهند، تا ضمن نظم و انتظام هرچه بیشتر اجتماعی، نمایش تجلی اراده ملی در حفظ بنیان خانواده و حفظ آراستگی متکامل تر جامعه گردد. در این راستا، اراده مستحکمی از مسئولین نظام در حمایت از کانون خانواده، دفاع از مقام زن ایرانی مسلمان در مسیر ترویج فرهنگ و هویت متعالی ایرانی اسلامی مورد مطالبه است.

بدیهی است تعیین تکلیف قانونی دستگاه‌های اجرایی، فرهنگی، انتظامی و قضائی در اجرای قانون فوق الذکر باعث سامان بخشی به فرهنگ عفاف و حجاب خواهد شد، لذا تاکید می‌نماید هرچه سریع‌تر تکلیف قانونی و شرعی خود را انجام داده و با ابلاغ قانون مذکور به دستگاه‌های اجرایی و دولت به وظایف خود جامه عمل بپوشانید. مطمئناً این اقدام گام مؤثری در راستای حفظ منزلت و جایگاه رفیع مجلس و حراست از ارزش‌های حاکم بر انقلاب بوده، ضمن خوشنودی قلب نازنین امام زمان ارواحنا فداه و رهبر معظم انقلاب، موجب دلگرمی خانواده معزز شهدا، اقشار مختلف مردم که دلبسته خانواده‌اند و پاسداشت خون شهدای گران قدر ایران اسلامی خواهد بود.

کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی دوره دوازدهم

لینک کوتاه : https://eghtesad-media.com/?p=2744

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.