به گزارش اقتصاد مدیا، سمیه رفیعی نماینده تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در محلس شورای اسلامی، در مورد موضوعات مطرح شده در کمیسیون کشاورزی، محیطزیست، آب و منابع طببعی مجلس گفت: دستور کار اول کمیسیون کشاورزی بررسی سه لایحه ارسالی از سوی دولت بود که شامل لایحه الحاق به کنوانسیون بازل، لایحه ضمیمه (6) کنوانسیون بین المللی جلوگیری از آلودگی دریا ناشی از کشتی ها (مارپل) و لایحه کنوانسیون لندن میشد.
وی افزود: با توضیحات سازمان حفاظت محیط زیست و سازمان بنادر و دریانوردی و نکات مطرح شده در لوایح مقرر شد این سه لایحه به کمیته محیط زیست کمیسیون ارجاع داده شوند تا پس از یک ماه بحث و بررسی و اخذ نظرات از دستگاههای مختلف مجددا در دستورکار کمیسیون قرار بگیرند.
این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دستورکار بعدی کمیسیون کشاورزی برگزاری نشست مشترک اعضای کمیسیون با رئیس سازمان بازرسی کل کشور در چهار محور کشاورزی، محیط زیست، آب و منابع طبیعی بود، تصریح کرد: یکی از دغدغه ها و چالشها تغییر کاربریها و اختصاص اراضی کلاس یک و دو به حوزه های غیر کشاورزی بود که نمایندگان مباحث خود را مطرح کردند.
رفیعی بیان کرد: موضوع ترک فعل ها در حوزه محیط زیست خصوصا در اجرای قانون هوای پاک، قانون حفاظت خاک و قانون مدیریت پسماندها نیز از دیگر مباحث مطرح شده در نشست امروز کمیسیون کشاورزی بود. وی ادامه داد: یکی از مواردی که از سوی اعضای کمیسیون کشاورزی مطرح شد در زمینه امنیت غذایی، واردات و تولید نهادههای مختلف حوزه کشاورزی، سلامت در واردات و انجام آزمایش های لازم در زمینه برنج و گوشت وارداتی بود.
نماینده تهران گفت: رئیس سازمان بازرسی کل کشور گزارش کاملی را ارائه کرد و بر اساس این گزارش در طول یک سال گذشته 6 هزار و 122 گزارش بازرسی داشته اند.
رفیعی اظهار کرد: بیش از 16 هزار پیشنهاد اصلاحی از سوی سازمان بازرسی به دستگاهها ارسال شده 2 هزار مسئله را شناسایی کرده اند و با دستگاهها در حوزه های کشاورزی، نیرو و صنعت موضوعات را پیش بردهاند.
وی اضافه کرد: نسبت به مواردی که نیازمند قانون گذاری جدید بودهاند در لایحه برنامه هفتم توسعه پیشنهاداتی ارائه کرده اند که تبدیل به قانون شده است.
این نماینده مجلس دوازدهم با بیان اینکه بیشترین درگیری ها و تداخلات در حوزه وزارت مسکن و شهرسازی و تخصیص اراضی به وزارت مسکن است، تصریح کرد: در این نشست، مقرر شد کارگروهی بین کمیسیون کشاورزی و سازمان بازرسی تشکیل شود تا در حسن اجرای قانون در موارد مربوطه تجمیع نظرات کنند و در مواردی که دچار خلاء قانونی هستیم مجلس کمک کند که قانون گذاری انجام شود.رفیعی گفت: کمیته مشترک کمیسیون کشاورزی و سازمان بازرسی تشکیل میشود تا به صورت ماهانه نشست برگزار کنند. ایجاد ارتباط بین مدیران استانی سازمان بازرسی کل کشور و اعضای کمیسیون کشاورزی در استان ها نیز مورد توافق قرار گرفت.