نادر توکلی روز چهارشنبه در کنگره بین المللی هوش مصنوعی در سلامت که در سالن همایش رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد، افزود: استفاده از هوش مصنوعی به سیستم های بالینی کمک می کند، خطا را کمتر و سرعت را افزایش می دهد.
وی ادامه داد: بحث مرجعیت علمی در کشور با توجه به برنامههای توسعه به ویژه در حوزه بهداشت و درمان با مباحث آموزش و پژوهش به شدت مرتبط است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران با اشاره به اینکه در برنامههای استراتژی این دانشگاه مقوله هوش مصنوعی دیده شده و راهبردهای آن ترسیم شده است، افزود: براین اساس یکی از ماموریتهای مهم در این دانشگاه، ارائه خدمات درمانی است و باید تسهیل استفاده از هوش مصنوعی در ارائه خدمات پدیدارتر شود.
توکلی ادامه داد: براین اساس یکی از ماموریتهای ترجمان هوش مصنوعی، حوزههای مختلف سلامت به ویژه در زمینه آموزش، پژوهش و ارائه خدمات است.
وی با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی ایران یک دانشگاه جوان و در رشتههای بین رشته ای نیز شاخص است، گفت: هوش مصنوعی نیز یک حوزه بین رشته ای محسوب میشود و باید با برگزاری چنین کنگرههایی پازل هوش مصنوعی در حوزه سلامت کشور تکمیل شود.
عبدالرضا پازوکی دبیر کنگره بین المللی هوش مصنوعی در سلامت، نیز با طرح این سوال که هوش مصنوعی چه مقدار در زندگی روزمره و فناوری های ما ورود پیدا کرده است؟ گفت: ما در این زمینه رتبه هفتاد و هفتم دنیا را داریم.
وی افزود: در سال های اخیر به طور روزافزون و تصاعدی شاهد فعالیت های خوبی در زمینه هایی اعم از تحقیقاتی و تولید محصول هستیم که امید است با شتاب بیشتری ادامه یابد.
ایران رتبه ۱۶ در حوزه هوش مصنوعی را دارد
پازوکی با اشاره به اینکه ایران رتبه شانزدهم هوش مصنوعی را دارد، گفت: ما در حوزه های نظری هوش مصنوعی رتبه های بسیار خوبی داریم، در شبکه های عصبی ایران در رتبه ششم دنیا و رتبه اول کشوری اسلامی قرار داریم.
وی تصریح کرد: هرچند فعالیت های بسیار خوبی در حوزه رباتیک انجام گرفته، اما رتبه بیست و هفتم دنیا هستیم، همچنین در سیستم های چند عاملی رتبه دوازدهم را داریم.
سومین رویداد هوش مصنوعی در سلامت همزمان با کنگره بین المللی هوش مصنوعی در سلامت از تاریخ ۱۲ تا ۱۴ دی ماه در مرکز همایشهای بین المللی رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار میشود.